Семинари

Колко ни се иска да живеем друг живот! Да имаме всичко, което искаме, да правим всичко, което пожелаем и когато го поискаме. А възможно ли е това? За нас – такива, каквито сме сега – обикновени, анонимни – Не за съжаление. Защо? (повече информация)


И така, вие сте Лидер! Завършили сте първия тренинг от програмата и сте започнали нов живот. Вие сте пълни с енергия, имате отличен тонус, чувствате, че всичко в този живот става достъпно за вас. И започвате да живеете и да действате като лидер.

Ами другите? Тези, които ви обкръжават в живота? Те съгласни ли са да ви приемат в новата ви роля или не? Отговорът – не винаги. За това сме посветили второ ниво от лидерската ни програма на това как да се научите да бъдете ефективни лидери във взаимоотношенията ви с околните. (повече информация)

Ние живеем в несъвършен свят. И нашите родители също не са съвършени. Често, поради собственото им незнание и с най-добри намерения, в процеса на възпитание вкарват в нас не само полезни програми, но и такива, които изключително много ни пречат. Кой не си спомня от своето детство заръки да бъдем послушни или ще дойде някой торбалан да ни открадне? Или фразата: „ Недей да правиш така, защото всички деца ще ти се смеят”. „ Не ставаш за нищо”. И още много много други подобни, които неусетно се вграждат в нашето съзнание и се превръщат в пречки. Превръщат се в страхове. (повече информация)

В този семинар се прави първата стъпка към опознаване на себе си като духовно същество.

Вече за никой не са тайна очевидни неща като биоенергия, тънки тела, енерго-информационни процеси.

Целта на дадения семинар е да се научат слушателите да работят съзнателно със своите вътрешни сетива, да се повиши чувствителността им и способността им да се концентрират. Минаването на този семинар значително ще подобри резултатите ви при работа по основната програма на школата. Но също така ще бъде интересен и за тези, които тепърва се запознават с тази сфера на живота. (повече информация)

Сутрин се събуждаме от звъна на будилника. Бързаме за работа. Работим. От работа – в къщи – всеки със своите занимания. Някои от нас – на втора работа. И така ден след ден. Месец след месец. Година след година. А след това – прас и в пенсия. Задаваш си въпрос – какво постигнах? Е, добре – децата пораснаха, внуците и те растат. А ти самият? И започва времето на спомените – как бяхме млади, как искрено обичахме …. И е добре, ако има какво да си спомним….. (повече информация)

Вечният интерес. Вечните проблеми. Вечното неразбиране. Вечното противопоставяне. Ин-ян.

Мъжете не могат без жени. Жените не могат без мъже.Всеки мъж търси жената, на която да може да се довери. Всяка жена търси мъжа, който ще освободи нейната сила.

Как да го направим ефективно и правилно? (повече информация)

За пръв път проведохме този семинар в края на миналата година. И сега, пет месеца по-късно, с увереност можем да кажем, че не е необходимо да чакаме дълго време, за да получим желаните резултати. И ЧУДЕСАТА вече са част от нашия живот. Сега идва и вашият ред да се превърнете във Вълшебници. (повече информация)