За школата

Как би се променил животa ви, ако можехте спокойно, без стрес и вътрешно напрежение да се справяте с всички проблеми?

Как бихте се чувствали, ако можехте с лекота да общувате с най-различни хора и да се чувствате уверено при всички обстоятелства?

Какво бихте правили, ако нямахте никакви вътрешни спирачки и знаехте, че можете да постигнете всичко, стига да го поискате?

И най-важното – имате ли достатъчно жизнена енергия, за да се справяте с различни ситуации?

Всички ние, рано или късно в своя живот, независимо от нашия социален успех, независимо от това, че имаме достатъчно пари за ежедневните си нужди, независимо от това, че имаме прекрасно семейство и всички ни казват, колко сме щастливи и имаме всичко, стигаме до момента, в който разбираме, че нещо ни липсва.

Това е като стъклен таван, до който сме се допрели – виждаме, че над стъкления таван има и други етажи, но не ни стигат сили да го пробием и да се изкачим на следващия етаж.

Ние живеем ден след ден, поглеждайки към този таван, задавайки си въпроса, какво ли има там, но нищо не правим, за да преминем на другия етаж. И накрая може би просто се отказваме и почваме да си казваме, че и тук ни е добре. Но вътрешната тъга остава.

Школата „Майсторството на играчите” ни помага да пробием този стъклен таван. И не само да го пробием, но и да се научим да преминаваме през всички подобни „тавани” в нашия живот. И само нашето решение дали искаме да преминем напред или не може да ни ограничи. Но не и външните условия.

Какво можете да очаквате след обучение по нашата програма?

 • Повишаване на енергийния ви ресурс

Ще се научите да управлявате своя жизнена енергия. Ще се научите бързо да премахвате и най-малките признаци на умора и да влизате в състояние на мобилизация за броени секунди.

 • Подобряване на вашата сензитивност

Вашата сензитивност ще нараства през цялото време. Ще се научите да слушате и да разбирате своето тяло. Като страничен ефект е възможно подобряване на общото здравословно състояние и повишаване на тонуса на организма, макар и в курса да не се работи целенасочено със здравето.

 • Ще се научите да управлявате своите емоции

Емоциите са източник на енергия. Нашата задача е да се научим правилно да ги използваме и да ги насочваме в нужната посока. Ще се научите да използвате дори емоции, които сте свикнали да считате за негативни.

 • Ще станете по–ефективни в ежедневието си

Ние знаем, че светът е огледало на вътрешното ни състояние. Но обикновено ние сме много неустойчиви и при най-малките неприятности се проваляме в негативно състояние, което кара светът около нас да реагира още по-негативно – и така, като по спирала, ние потъваме все повече и повече.

Как да открием нужното ни състояние, за да дадем възможност на външния свят да реагира позитивно? Именно за това авторът е разработил специални техники, които ще ви помогнат да намерите и да задържите нужното ви състояние колкото време ви е необходимо, за да получите положителен резултат във всяка ситуация.

И не само това. Ние получаваме възможност сами да изграждаме живота си такъв, какъвто искаме.

Създателят на тази школа е психолог Игор Гончаров, енергопрактик с повече от 18–годишен тренерски стаж, който в един прекрасен ден си зададе въпроса: А защо част от  хората, които посещават различни тренинги по личностно развитие, четат много книги за това как да променят себе си, как да постигнат успех, как да се развият духовно, не успяват да получат реални резултати в своя живот. Не успяват да направят така, че живота им да се обърне наистина с тази страна, за която те толкова копнеят.

Даже напротив, понякога започват да ги преследват неудачи както в личния, така и в професионалния живот, което води до загуба на приятели и уважение от околните. Защо се случва това? Можем да се оправдаем с това, че „изчистваме карма”, че другите са изостанали в своето развитие и не ни разбират. Но там ли е истината? А може би има нещо друго? Едно малко парченце от пъзела, без което ние не можем да съберем цялата картина на нашия живот.

И така се е родила идеята за школата „Майсторството на играчите”.

Школата представлява синтез от най-различни технологии. Има изключително практична насоченост. Целта е всеки един слушател да се научи реално да получава в живота ефектите, които той иска. Само нашият живот в материалния свят може да бъде мерило на нашето развитие.

Ние сме тук да се научим да живеем и да живеем наистина пълноценно. Да вземем и да дадем на света максимум. Да се радваме на всеки един ден от живота ни и след като настъпи времето да си тръгва, да се обърнем и да си кажем – не съм живеел напразно.

Програма на школата

Програмата е разделена на първи и втори курс. Първи курс е от 3 нива.  Всяко едно от тях е стъпка, която ни приближава към нашата цел – пълноценният живот.

1 курс:

Първо ниво„Изкуството да управляваш себе си”.

Запознанство с най-важния за нас човек – със самите себе си.

 • Кои са силните и  слабите ни страни?
 • Кои стереотипи на поведение ни помагат и кои ни пречат?
 • С какъв енергиен ресурс разполагаме?
 • Какви ситуации в живота ни се струват най-трудни?
 • Какви роли използваме най-често и дали тези роли са ефективни във всички ситуации?

Премахване на вътрешни конфликти и насочване на освободената енергия натам, накъдето е необходимо.

Второ ниво„Изкуството да създаваш и да управляваш взаимоотношения”.

Аз и другите.

 • Как да комуникираме с другите хора за да получаваме максимален ефект от нашите отношения
 • Как винаги да общуваме с лекота, независимо от статуса на човека, с когото говорим.
 • Как да убеждаваме другите и да влияем върху тях.

Ще работим върху личните си цели.

Трето ниво – „Изкуството да взаимодействаш с социални системи”

Изграждане на ефективни взаимоотношения със социални системи.

 • Какво представлява социалната система (семейство, приятели, фирма и др.) в енерго-информационен аспект.
 • Как да се включваме във всяка една социална система и да използваме нейните енергийни ресурси за решаване на нашите задачи.
 • Как навсякъде да ни възприемат като „свой човек”

 

2 курс:

Мастър клас

Създаване на нова собствена реалност.  Реалността на истинския ИГРАЧ. Където вие сте управляващ център.

След това заключително ниво вие ще се превърнете в истински ИГРАЧ.

И вече не вас ви управляват, а вие управлявате.

Всичко, което правите, ще ви донася максимален ефект.

Всичко, за което мислите, ще се материализира в точното място и точното време.

Защото при ИГРАЧИТЕ не може да е другояче.

В рамките на школата се предлагат и специализирани програми, които дават навици по управление на собственото време, управление на финансовите потоци, построяване на взаимоотношения с противоположния пол, определяне на приоритети и постигане на цели и др.

Сесиите на школата се провеждат приблизително през два месеца.

Разписание

Семинари

Блог

Често задавани въпроси

Автор