Очаквайте нова сесия през декември

DecemberСкоро започва следващата сесия. И аз знам какво ще се случи в края на тази сесия- ще има сияещи очи, радостни възклицания, отзиви на благодарност и даже подаръци: „Колко се радвам, че те послушах”, „Най-накрая разбрах какво искам и как да го постигна!”. Но всичко това ще бъде после. А сега трябва да намеря правилните думи за всеки един от вас, за да може и при вас да се появи възможността да промените живота си и да почувствате, че всичко е във вашите ръце.

Разговярям с потенциален слушател. Познавам го от много години, виждам потенциала в него и знам какво точно му пречи да пробие. Знам че нашата програма е реална възможност за него най-накрая да постигне мечтания резултат.

Той отбелязва, че за последната година много силно съм се изменила. И казва полупитайки: „Ти сигурно си се влюбила?”. Аз отварям уста, за да му отговоря на шега, но изведнъж осъзнавам, че той всъщност е прав.

Наистина съм се влюбила. Влюбила съм се в ЖИВОТА. Престанах да се тревожа, изчезна постоянното безпокойство, което ми напомняше, че не трябва да се отпускам, че трябва да се боря за място под слънцето. Вместо отчаяна ежедневна борба за оцеляване, живота ми се превърна в интересно приключение.

Означава ли това, че всичко стана безоблачно? Не, разбира се. Но се промени отношението ми. Появи се разбиране, че даже лошото време и облаците на хоризонта са просто нова задача, решавайки която, ще получа нов опит, ще се науча на нещо ново.

Изчезнаха ситуациите, които смятах за неразрешими проблеми. Появи се увереност в бъдещето, сила, престанах да се изморявам. Появиха се нови възможности за професионално развитие. Изпариха се 12 килограма излишно тегло, които преди мъкнах със себе си. Сега е 2 часа през нощта и аз спокойно пиша тези редове, защото знам че 5 часа сън са ми напълно достатъчни за пълно възстановяване. Телевизорът отдавна е забит в ъгъла. Живота ми в момента е по-интересен от всяко предаване.

А вашият?