Отзиви от сесия лято 2011

Когато реших да посетя семинара „Майсторството на Играчите” на психолога Игор Гончаров, вече имах изградена представа какво да очаквам. Бях раговаряла с приятелка, която е преминала през няколко нива на този курс, бях прочела информация и от сайта.
И въпреки че ме глождеше съмнението за успеха на една такава колективна форма на работа, реших да опитам.

Не  съжалих и за момент! Защото ефектът, който имаше върху мен няколкодневната работа в група под вещото ръководство на Игор Гончаров, беше изненада и за мен самата. Изненада, че успях да видя отстрани проблемите и страховете си, да се запозная с Играчите в моя живот, да осъзная грешките, които допускам и да си позволя да мечтая и да имам желания. И най-важното – да се заредя с енергия и да искам да продължа напред.

В нашето динамично и понякога стресиращо време, ние често губим посоката, в която се движим, затъваме все по-дълбоко в коловоза на собственото си  еднообразно и сиво ежедневие и забравяме, че изворът  на радост и  удовлетворение от живота е в самите нас, в хармонията на житейските роли, които изпълняваме, в енергията, която всеки притежава, но сякаш се бои да раздвижи и в свободата да мечтаем и да се стремим към мечтите си.

Именно с това ми помогнаха водещият семинара Игор Гончаров и Светлана.Те, с тънкия си усет на познавачи на човешките души, с добрата си окуражаваща усмивка, успяха да докоснат сърцето ми и да ме накарат отново да повярвам в себе си. Затова им благодаря безкрайно и с нетърпение очаквам нови срещи.

А приятелите, които намерих сред участниците в курса, са още един прекрасен подарък!

 Росица Николова

гр. Русе

Игор, благодаря. Мисля, че ми отвори очите, че пътя към успеха във външния свят преминава през успеха във вътрешния свят.

Станимира

Сърдечна благодарност на Игор и Светлана! Това, което правите е велико! Радвам се, че ви има и станахте част от моя живот, който беше доста труден и объркан. Но с ваша помощ вече имам надежда, че ще успея да го подредя. Искам да бъда като вас и ще се постарая да продължа до върха. Дълбок поклон.

Диана

Благодарна съм, че живота ми предостави среща с Игор Гончаров!

Пред очите ми се разкри един нов свят, в който има място и за малкото сърдито момиче, нежната и страстна жена, любяща майка, уверения началник и това чувство за хармония, увереност и щастие пожелавам да изпита всеки, включвайки се в нашия екип.

Миглена Борисова

Благодаря на Игор и Светлана! Този семинар беше нещо ново за мен, защото трябваше да изкарам неща дълбоко от моето подсъзнание, които съм се страхувала да ги покажа. Помогна ми да се видя в друга светлина. Беше много полезно и това ми помогна да повярвам в себе си. Благодаря ви.

Венета

За мен беше истинско удоволствие да посетя този курс, защото ми помогна да видя себе си отстрани и да видя своите слаби места. Сега знам върху какво да работя за да изпитвам удоволствие и щастие от своя живот.

Галя Николова